dimarts, 8 de juny del 2010

Excursió a Banyoles - 2n


Annabel (2n B): El dia vint-i-set de maig vam anar a Banyoles. Ens van explicar un conte molt interessant, tractava d'un drac que es menjava tota la gent. Vam veure l'estany de Banyoles i vam veure ànecs, peixos i... vam anar a un parc. Ens ho vam passar molt bé.
Carla (2n B): El dia vint-i-set de maig vam anar a Banyoles. Ens van explicar un conte molt interessant, tractava d'un drac que es menjava tota la gent. Vam veure l'estany de Banyoles i vam veure ànecs, peixos i... vam anar a un parc. Ens ho vam passar molt bé.
Daria (2n B): Hola, nens i nenes de 2nB, avui us ensenyaré la nostra gran excursió a Banyoles. Allà hi vam conèixer una senyora que ens va acompanyar i que es deia Maria i ens ho vam passar molt bé! Ens va ensenyar un drac de mentida, a mi em feia una mica de por. També vam veure el famós llac i era molt gran i llarg. I em va agradar molt.
Adéu, classe!

Guillem (2n B): A l'excursió de Banyoles explicaven una llegenda: que hi vivia un drac dins l'aigua. No ens vam banyar, vam jugar amb els arbres i a en Thomas i a mi ens agradava l'arbre trist.