dimarts, 21 de desembre del 2010

El Nadal!

Nikita i Maya (2n B): els de la classe de 2nB, el dimecres a la tarda, cantarem dues cançons: la dels "Pastorets amb barbes blanques" i la de "Los peces en el río". Tota l'escola cantarà cançons i serà una festa molt bonica. A la classe hem fet la postal de Nadal, són unes campanes de cartró amb purpurina. Les hem pintat amb rotuladors daurats i platejats, bolis de colorins i gomets nadalencs.També hem fet la tapa de l'àlbum: era super xula, era un ninot de neu.

dilluns, 20 de desembre del 2010

Vacances de Nadal!

Rocío (1r A): falten pocs dies perquè s'acabi l'escola i perquè vinguin les vacances de Nadal. L'últim dia d'escola, el dimecres, farem un concert de nadales i cantarem "Campana sobre campana" i el "Fum, fum, fum". Hem assajat moltes vegades aquestes cançons perquè ens surti molt i molt bé. A la classe hem fet una postal de nadal i una portada lila on hi ha uns avets. Ha quedat molt bonica!!!

dimecres, 1 de desembre del 2010

Racing Blanenc - Barça


Robert (2n A): Jo jugo amb un equip de futbol que es diu Racing Blanenc, amb els pre-benjamins. Un dia vam jugar un partit de futbol, vam jugar contra el Barça!! M'ho vaig passar molt bé i vam guanyar 23 a 12. Jo vaig marcar 22 gols i el que feia 23 un nen que es diu Raül. Aquest va ser l'últim partit de la lliga i la vam guanyar. També vam guanyar la copa del rei.