dilluns, 24 de maig del 2010

Projecte: Descobrim Blanes (2n)


Annabel: Estem estudiant els quatre monuments més importants de Blanes. Divendres 14 vam anar en trenet, vam anar al Castell de Sant Joan. Després vam fer una caminada per Blanes. Estem estudiant la Font Gòtica, el Castell de Sant Joan, la Palomera i l'església de Santa Maria. Ens ho vam passar molt bé.
Daria: Hola companys i companyes de la classe de 2nB. Avui us explicaré la sortida que nosaltres vam fer, també hi eren els de la classe de 2nA. Ens vam divertir molt perquè vam fer un dibuix de la Palomera. A la classe vam fer un mural i en el meu grup els hi va tocar un senyor que es deia Carles Faust, i nosaltres havíem fet una foto tot abraçant-lo però també vam veure la Palomera, el castell de Sant Joan i la Font Gòtica.
Fàtima: Descobrim Blanes ha sigut molt divertit. Hem mirat molts monuments i hem anat d'excursió a Sant Joan, a l'església de santa Maria, a la Font Gòtica i també a Sa Palomera i res més. Anar d'excursió ha sigut molt divertit i també hem fet un mural. El grup blau hem fet el de Sant Joan i hem enganxat les fotos i tot ha sigut molt divertit.
Carla: Hola, nens i nenes de classe! Us vull explicar que estem estudiant els 4 monuments més importants de Blanes. Són la Font Gòtica, el Castell de St. Joan, la Roca de Sa Palomera i l'Església de Santa Maria. Un dia vam anar de excursió amb trenet a molts llocs. Em va agradar moltíssim. M'agradaria anar moltissímes vegades més. Fins després. Adéu.
Guillem: Un dia vam anar d'excursió per estudiar Blanes i ens ho vam passar super bé. Vam veure la Font Gòtica, el castell de sant Joan, l'església de santa Maria i la roca que està al mar que es diu Sa Palomera.
Mireia: Fa pocs dies vam anar amb trenet a veure el Castell de Sant Joan perquè estem estudiant els quatre monuments més importants de Blanes: la Font Gòtica, l'església de Santa Maria, el Castell de Sant Joan i la Sa Palomera i vam tornar a escola. Un altre dia vam fer un mural.
Marc: Estem estudiant els quatre monuments de Blanes. Són la Font Gòtica, la Palomera, l'església de Santa Maria i Sant Joan. El divendres 14 vam anar en trenet. Ens ho vam passar molt bé.
Paolo: Estem estudiant els monuments més importants de Blanes com la font Gòtica, la Palomera, l'església de Santa Maria i el castell de Sant Joan. Hem fet un mural amb moltes fotos, hem dibuixat la Palomera i l'he pintat amb temperes.
Nerea: Hem anat amb trenet al castell de sant Joan, a l'església santa Maria, a la Palomera i a la font Gòtica. Jo m'ho he passat molt bé perquè ha sigut molt interessant. He anat amb la Bintou i li feia molt de mal la cama i jo l'he cuidat molt bé.
Valentina: Un dia vaig anar d'excursió amb els de 2nA i 2nB. Vam anar a veure la Palomera, la Font Gòtica i l'església de santa Maria i castell de Sant Joan. Hem fet un mural de fotos. Adéu.
Younes: Un dia vam anar d'excursió a visitar els senyors del castell de Sant Joan i vam mirar moltes coses. Un dia vam anar amb trenet a visitar el castell de Sant Joan, Sa Palomera i la Font Gòtica. Un dia vam anar a dibuixar la Palomera i la vam pintar amb temperes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada